Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Zbritja në zgjedhje e PK, në Itali, forcon luftën e përbashkët kundër BE-së imperialiste dhe kapitalizmit

2019-04-23

Zbritja në zgjedhje e PK, në Itali, forcon luftën e përbashkët kundër BE-së imperialiste dhe kapitalizmit
Në Itali, Partia Komuniste (CP), deklaroi se u bë e mundur të ...
Dënojmë intensitetin e agresionit imperialist të SHBA-ve kundër Kubës dhe popujve të Amerikës Latine

2019-04-18

Dënojmë intensitetin e agresionit imperialist të SHBA-ve kundër Kubës dhe popujve të Amerikës Latine
Partia Komuniste e Greqisë (KKE) dënon kërcënimet që lëshoi ...
Komunistët në vendin e dytë, me rritje të votave dhe të përqindjes, mbi 20%

2019-04-11

Komunistët në vendin e dytë, me rritje të votave dhe të përqindjes, mbi 20%
Më 10 prill 2019, u realizuan zgjedhjet studentore në ...
Për stërvitjet ushtarake të "Sea Shield-2019" në Detin e Zi

2019-04-09

Për stërvitjet ushtarake të "Sea Shield-2019" në Detin e Zi
Stërvitja e madhe detare shumëkombëshe e NATO-s në Detin e Zi, e ...
SHPALLJE E ZYRËS SË SHTYPIT PËR 70 VJETORIN E THEMELIMIT TË NATO-s

2019-04-08

SHPALLJE E ZYRËS SË SHTYPIT PËR 70 VJETORIN E THEMELIMIT TË NATO-s
70 vjetori i themelimit të NATO-s është një përvjetor i zi për ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq

On the Cyprus Issue

Positions and materials of the KKE on the developments around the Cyprus Issue